Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nijlen wandelt tegen kanker

Op zondag 10 december wandelt Team Bertha haar tweede editie van Nijlen wandelt tegen Kanker in. Tussen 8 uur en 14.30 uur kan je vrij starten aan sporthal ’t Zand voor een wandeling van 6 of 11 km. Het betreft de eerste wandeling van het wandelcriterium ‘Nijlen wandelt tegen Kanker’

Team Bertha wil de Nijlenaar in beweging krijgen voor het goede doel. Voor slechts 4 euro kan je deelnemen aan de wandeling. Het inschrijvingsgeld gaat integraal naar Kom op tegen Kanker.

Vorig werkjaar namen in Nijlen 825 deelnemers deel aan de wandeling in Nijlen. Dit jaar wil Team Bertha gaan voor 1000 deelnemers. Sinterklaas is net gepasseerd en om Kerst te vieren is het nog net iets te vroeg.

Het ideale moment dus voor een gezellige winterwandeling. Voor de kinderen is er op de korte afstand een toffe zoektocht voorzien.

Wie aan deze editie niet kan deelnemen is uiteraard welkom op 21 januari 2024 in Bevel aan kaffee De Max voor ‘Bevel wandelt tegen kanker’ en op 17 maart2024 aan sporthal De Putting voor de editie van ‘Kessel wandelt tegen kanker’.

Deel dit artikel